Coaching bij stemmingswisseling na Bevalling

De reis naar het ouderschap is een prachtige en uitdagende ervaring. Het is daarentegen soms een hele overweldigende ervaring. Ondersteuning bij de stemmingswisselingen die hierdoor kunnen ontstaan krijgt helaas niet altijd de aandacht die het verdient. Dat is waar Nucleus Coaching om de hoek komt kijken. Nucleus Coaching kent een speciale coaching methode voor Emotionele Hulp Bij Bevallingen (EHBB).

 

Wanneer de emoties na een bevalling niet overwegend positief zijn

EHBB is niet zomaar een coachmethode. Het is een holistische gesprekstechniek die zich richt op het emotionele welzijn van ouders voor, tijdens en na de bevalling. Deze methode erkent de kracht van emoties en biedt handvatten om met vertrouwen en rust de geboorte van het kindje tegemoet te gaan. Omdat een bevalling niet altijd gaat zoals je graag had gewild, biedt EHBB ook na de bevalling een emotionele ondersteuning voor jou of jouw gezin.

 

EHBB voor jonge ouders met huilbuien of een postnatale depressie

Niet elke bevalling heeft een roze wolk tot gevolg. Helaas zien we in de praktijk dat veel ouders na de bevalling worstelen met hun gevoelens. EHBB is er voor ouders die een liefdevolle en geborgen en positieve tijd met hun pasgeboren kind willen maar in de praktijk ook minder positieve gevoelens ervaren. Bijvoorbeeld als het gevolg van een trauma in hun eigen leven. Of je nu voor de eerste keer ouder wordt of al ervaren bent, EHBB past zich aan aan jullie unieke behoeften en omstandigheden. Deze coaching techniek kan bovendien ook al tijdens de zwangerschap worden toegepast.

 

De belangrijkste redenen om te kiezen voor EHBB

  • Een ontspannen begin van je ouderschap
  • Traumatische bevalling verwerken met EHBB
  • Een ontspannen moeder geeft een sterke band
  • Minder medicijnen en een meer natuurlijk proces

 

Neem zo spoedig mogelijk de eerste stap naar herstel met EHBB

EHBB werkt het beste wanneer er zo spoedig mogelijk mee aangevangen wordt. Is jouw bevallingservaring geen roze wolk en merk je dat je last hebt van emotionele disbalans, neem dan direct contact met ons op. Jullie gezin verdient een liefdevol en hoopvol begin.