Als Nucleus coach 2 (en landelijk opleider hierin), trauma, Sensi-plus, Allergie, Orthomoleculair therapeut volgens kPNI, loopbaanbegeleidster en bedrijfscoach begeleid ik jou op een holistische manier naar verbetering en/of herstel van (on)begrepen klachten.

Op zoek naar echtheid.... Liefdevol en open sta ik in de wereld.
Mijn bezieling ligt in het creëren van harmonie en verbetering bij mensen, groepen of milieu.

Via mijn werkervaring in klinische chemie, genetica, milieutechnologie, loopbaanbegeleiding ben ik uiteindelijk als coach en therapeut gaan werken.
Voor verschillende bedrijven (o.a. Tempo-Team, DSM, GE) heb ik in de functie van loopbaanbegeleider reïntegratie en outplacement trajecten begeleid.

Bij een bepaalde groep mensen merkte ik dat ze wel wilden veranderen maar dat dit niet lukte.
Dat motiveerde mij om te zoeken naar een methode die in korte tijd wel verandering laat zien.
Ik beoefen de Nucleus methodiek® als langst praktiserende gediplomeerde Nucleus coach 2.
Vanaf 2008 geniet ik van een eigen praktijk waarin ik zowel coachingsvragen behandel als fysieke klachten benader met de Nucleus methode®.

Ook voor bedrijven (zoals KPN) begeleid ik landelijk medewerkers met persoonlijke ontwikkelings- en loopbaanvraagstukken.
Sinds 2012 ben ik landelijk opleider en mede ontwikkelaar van de Nucleus opleidingen. Ik vond het heel boeiend om de afgelopen jaren bij te dragen aan de verfijning van de opleiding. Sinds 1 augustus 2019 is mijn module "Nucleus coach Introspectie" door KTNO geaccrediteerd en kunnen geaccrediteerde therapeuten en andere zorgleners hier hun jaarlijkse scholingsvereisten mee aanvullen. Graag wil ik je meer uitleggen als je belangstelling hebt.

Ik ben lid van Nucleus Collective.
Dit is een beroepsvereniging voor mensen die de nucleusmethode toepassen in hun werk.

In juni 2018 is mijn artikel: "Nucleus trauma coaching, een methode voor het begeleiden van trauma’s zoals seksueel misbruik" geplaatst in het vaktijdschrift TGV (Tijdschrift Geestelijke Verzorging), jaargang 21, nr 90.


Nucleus trauma coaching